Matthijs Visscher – Organist

matthijs-visscherMijn naam is Matthijs Visscher en ik ben organist en een groot liefhebber van klassieke muziek. Muziek speelt al sinds mijn tienerjaren een belangrijke rol in mijn leven. Noem het hobby, maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Muziek is een taal, een uitingsvorm. Een universele vorm van communiceren die over landsgrenzen heen gaat. Ik maak graag muziek en wel op het orgel. Als organist breng ik het orgel graag tot leven, ik wil graag iets laten horen. Dat kan tijdens een concert, concours of kerkdienst.

In het dagelijks leven ben ik actief in het bedrijfsleven. Dat neemt niet weg dat ik veel uren bezig ben met muziek. Er is in de muziek zoveel te beleven. Het repertoire is zo groot. Daarom blijf ik studeren en wel via privéstudie bij mijn docent Jan Raas (voormalig docent aan het Utrechts Conservatorium), die ik zeer waardeer.

Muziek maak ik niet alleen voor mezelf. Dus als u hiervan wilt meegenieten, dan kan dat. Bijvoorbeeld tijdens een concert. Neem gerust contact met mij op als u vragen heeft.